kunst geschenk
Kunst

Vereeuwig je boodschap met een kunst geschenk

Heb je een geschenk nodig waarmee je indruk maakt, dat lang meegaat en waarmee je wat zegt, dan is kunst een uitstekende manier om dat te doen. Kunstwerken zijn er in allerlei soorten en maten, van beelden voor in de tuin tot schilderijen voor aan de muur. Er zijn woonaccessoires die als kunstwerk functioneren, gebruiksvoorwerpen die op die manier bijzonder worden en simpelweg werken waar je graag naar kijkt en die je tentoon wilt stellen. Kies je een goed kunstwerk uit, dan zal deze in de familie blijven en de komende generaties altijd herinneren aan de reden waarom het is gekregen. Er zijn maar weinig situaties waarin een kunstwerk geen onvergetelijk geschenk is.

Kunst voor in de tuin

Een bijzonder beeld voor in de tuin kan daar vele jaren blijven staan. De volgende generaties die in het huis trekken blijven hiervan genieten en als je gaat verhuizen, dan gaat je kunstwerk natuurlijk mee. Een beeld dat liefde uitstraalt is ideaal voor een huwelijkscadeau of een jubileum. Een kleurrijk kunstwerk steekt mooi af tegen de natuurlijke kleuren van een tuin. Bronzen beelden van dieren sluiten nauw aan bij de natuurlijke setting. Wat je ook kiest, kunst voor in de tuin is iets waar iedereen die naar buiten gaat keer op keer weer van geniet.

Kunstwerken aan de muur

Schilderijen en foto’s voor aan de muur maken een interieur uniek. Je vindt deze in allerlei stijlen en kleuren, zodat je altijd een werk vindt dat past. Realistisch, surrealistisch, modern, klassiek, het is allemaal mogelijk met een kunstwerk. Behalve het feit dat je kunst voor aan de muur vindt dat in een interieur past, je kunt er ook een boodschap mee uitspreken. Een schilderij, een print, een foto, het beeldt wat uit en op die manier zorg je ervoor dat je geschenk ook voor de ontvanger betekenis heeft. Kunst voor aan de muur gaat gemakkelijk mee bij een verhuizing en zal naar verloop van tijd een geliefd en onmisbaar voorwerp worden in huis.

Kunstwerken die gebruikt worden

Kunst hoeft niet alleen als doel te hebben om te verrijken en om ernaar te kijken. Er zijn ook voldoende kunstwerken te vinden die ook een gebruikersfunctie hebben. Sieraden zijn daar een mooi voorbeeld van. Niet alleen geef je dan een uniek cadeau, iemand kan het met trots dragen en gebruiken. Eigenlijk kunnen alle woonaccessoires een kunstwerk worden. Een bijzondere mok, een mooie bank, een vaas of een peper en zout stel; dit zijn allen voorbeelden van voorwerpen die gebruikt worden, maar die tegelijkertijd als kunstwerk kunnen fungeren. Er zijn genoeg kunstenaars en ontwerpers in Nederland die zich hierin specialiseren.

Je boodschap blijft bewaard

Of je nu kiest voor een schilderij, een beeld, een vaas of een mok, door hier een kunstenaar voor in te schakelen geef je een cadeau dat vele generaties in de familie kan blijven. Uiteraard is kunst subjectief en vindt niet iedereen hetzelfde mooi. Met een sterk verhaal er achter dat iets voor de familie betekent, vereeuwig je jouw boodschap en geschenk.